English français Nederlands

BAB Buitenshuis

Radio 2 tuindag (Bokrijk)
Tuinbeurs (Grenslandhallen)

Radio 2 tuindag (Bokrijk)

Het leek wel mid-zomer op 1 mei 2011 in Bokrijk in het kader van de Radio 2 tuindag. Op die manier komen tienduizenden bezoekers in contact met bonsai. Voor velen blijft het een eerste kennismaking.

Enkele sfeerfoto’s:

foto tuindag 1

foto tuindag 2

foto tuindag 3

foto tuindag 4

Tuinbeurs (Grenslandhallen)

Elk jaar neemt BAB deel aan de tuinbeurs in de Grenslandhallen in Hasselt. Tijdens de verschillende beursdagen werken we rustig tussen onze eigen tentoongestelde bonsai. Toeschouwers komen nieuwsgierig informatie vragen en geraken zo soms geïnteresseerd in bonsai.

De volgende tuinbeurs vind plaats van 25 tot 28 maart 2011 (vrij. 15-22u, zat.-maan. 10-20u). Clubleden die zich enkele uren kunnen vrijmaken en willen werken aan hun eigen bonsai mogen zich melden bij de secretaris.

Op een identieke manier nemen we jaarlijks deel aan de hobbybeurs in de Grenslandhallen in Hasselt. Deze beurs begint dit jaar op vrijdag 23 oktober en loopt tot maandag 26 oktober. Ook daarvoor zijn nog vrijwilligers welkom.

Enkele beelden van onze stand op de tuinbeurs in maart 2009.

foto tuinbeurs 1

foto tuinbeurs 2